Робота в ЦБТ-Львів: відгуки про найзахіднішу філію компанії

Робота в ЦБТ-Львів: відгуки про найзахіднішу філію компанії

Укрінформ

Фінансові консультації — одна з найбільш затребуваних послуг на ринку. Але як увійти в галузь новачкам, у яких є величезний ентузіазм, проте не вистачає знань? Рішенням може стати робота в ЦБТ-Львів. Відгуки про найзахіднішу філію групи компаній «Центр Біржових Технологій» не залишають сумнівів — тут навіть початківці фінансисти пройдуть хорошу школу роботи на фінансових ринках. Злагоджений колектив під керівництвом Олени Якубовської не перший рік допомагає львів'янам створювати надійні джерела пасивного доходу. Зростаюче число клієнтів вимагає розширення кадрів, тому в ЦБТ-Львів завжди раді новим людям, які готові до активної роботи і не бояться труднощів.

Робота в ЦБТ-Львів — європейський рівень доходів в межах України

Для багатьох жителів західних областей поїздка в Європу перетворилася на буденність задовго до введення безвіза. Щоб витримати конкуренцію з сусідами, у філії пред'являють особливо високі вимоги до претендентів. І мова йде не про якісь спеціальні знання — не менш цінними для компанії є особисті якості нових співробітників.

Цілеспрямованість, готовність приймати самостійні рішення і нести відповідальність за свої дії окупаються сповна. Крім доходів європейського рівня, співробітники ЦБТ-Львів отримують:

  • практичний досвід роботи на фінансових ринках під керівництвом авторитетних у фінансовому співтоваристві колег;
  • підвищення власного професійного рівня на семінарах, майстер-класах та тренінгах за рахунок компанії;
  • професію трейдера, яка дозволяє працювати з будь-якої точки світу і дає справжню свободу пересування.

Сучасний офіс в центрі міста з обладнаним робочим місцем, грошові і нематеріальні заохочення за хорошу роботу, колективний відпочинок і спілкування в неформальній обстановці — приємні бонуси, якими забезпечена команда ЦБТ-Львів. Все це зайвий раз підтверджує, що компанія бачить у своїх працівниках живих людей, а не безликі «цеглинки» бізнес-процесу.

Богдан Троцько, глава групи компаній ЦБТ, про перспективи для співробітників ЦБТ-Львів

У ЦБТ відомо багато історій, як далекі від фінансових ринків люди «з вулиці», змогли не тільки забезпечити собі впевненість в завтрашньому дні, а й піднятися від звичайних менеджерів до вищої керівної ланки. Один з таких прикладів — голова львівської філії Олена Якубовська.

На думку Богдана Троцько, глави ГК ЦБТ, вже зараз у компанії немає конкурентів в Україні. А через кілька років Центр Біржових технологій займе своє місце серед кращих фінансових компаній Європи, упевнений Богдан Сергійович. Разом з запуском нових напрямків і планами щодо виходу на міжнародний ринок це означає абсолютно новий рівень можливостей для всіх співробітників.

Компанія ЦБТ —  роботодавець, який добре зарекомендував себе за 20 років діяльності. Новачок ви або досвідчений трейдер — ставши частиною команди, на власному досвіді відчуєте всі переваги, які дає робота в ЦБТ-Львів. Відгуки про філію підтверджують: для активних і сміливих натур двері львівського офісу завжди відкриті. Не втрачайте час — заходьте на сайт ЦБТ і залишайте своє резюме.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-