Який комп'ютер потрібний сучасному геймеру?

Який комп'ютер потрібний сучасному геймеру?

Укрінформ

Безумовно, кожен любитель комп'ютерних ігор і сам знає, які характеристики ПК його надихають на перемоги в кібернетичних баталіях. Наші фахівці розповідять про інше - про те, які нюанси значно вплинуть на гру геймера, що використовує хороший комп'ютер.

Ні кількість оперативної пам'яті, ні потужна відеокарта не зроблять геймера грозою усіх комп'ютерних ігор, оскільки вони лише забезпечують нормальне відтворення ігрової продукції. Безпосередньо ж гравцеві треба не так і багато - зручне крісло, і декілька важливих пристроїв.

По-перше, зручна комп'ютерна миша. Вибрати її можна по посиланню http://ek.ua/list/267/pr-1679/, що веде на сервіс порівняння цін Е-Каталог. Цей проект допомагає користувачам вибирати усі товари за цінами виробників, не виділяючи конкретну марку, бренд або торгову точку. Кожен дістає лише можливість знайти найбільш вигідну пропозицію - сама ж купівля здійснюється вже в перевіреному інтернет-магазині, а не в каталозі.

Тож, комп'ютерна миша, яку все частіше використовують геймери, є прогумованим шматком пластика неправильної форми з гострими ребрами, в які лягають пальці і долоня. Коліщатко маніпулятора і чуйні кнопки працюють безвідмовно, наче гачок. Ігрові мишки часто світяться в темряві, оскільки в ігрових кімнатах і залах не прийнято використати яскраве освітлення.

Окрім мишки, для рук геймера потрібна спеціальна підставка для кисті, що виключає травмування зап'ястка і подальшого виведення із ладу гравця як бойової одиниці. Зручна клавіатура теж повинна мати функцію підсвічування і прогумовану основу основних "гарячих" клавіш. Усі ці нюанси перетворюють навіть посереднього гравця на геймера, що знає смак перемоги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-