Як грамотно розкрутити сайт: працюючі методики та заборонені прийоми

Як грамотно розкрутити сайт: працюючі методики та заборонені прийоми

Укрінформ

У фахівців з просування сайтів одна мета - збільшити відвідуваність ресурсу. Все закономірно: чим більше цільових клієнтів - тим вищий дохід компанії. Приріст аудиторії досягається різними засобами, в тому числі нелегальними, і за такі маніпуляції з індексом неминуче слідує покарання з боку пошукових систем. У той час, як "білі" методики приросту цільової аудиторії до негативних наслідків не ведуть.

Чому не росте відвідуваність

Спочатку потрібно визначити, з якої причини сайт має погані позиції і низький трафік. Ось ряд причин, чому так відбувається:

  • сайт має контент низької якості;

  • є технічні проблеми з індексацією сайту;

  • сайт рідко оновлюється, контент втрачає актуальність;

  • низькоякісний контрольний профіль.

Будь який пункт з цього списку вимагає детального вивчення і опрацювання. І тільки після усунення всіх помилок можна приступати до етапу залучення відвідувачів на сайт.

"Білі" інструменти для збільшення трафіку

Експерти агентства з просування сайтів Prodex наполягають: стабільне зростання і популярність ресурсу забезпечує тільки "біла розкрутка", яка складається з трьох основних блоків:

  • SEO-оптимізація. Сайт повністю вивчається, структурується і приводиться за якістю до рекомендацій ПС. Прописуються Title, Description, створюється якісний контент. Грамотна SEO-оптимізація може вивести сайт на перші позиції навіть без покупних посилань.

Відкриємо секрет: сьогодні посилання теж купують, і вони успішно працюють. Головне, вибирати трастові ресурси-донори.

  • Контекстна реклама. Дуже добре працює, оскільки сайт відразу показується в спеціальному блоці на перших місцях пошуку. Наприклад, в інтернет-магазині "Sat-Master" розповіли, що їхні рекламні кампанії по Т2 тюнерам дали максимальну ефективність під час переходу України на цифрове ефірне телебачення. Інакше кажучи, контекстна реклама - ідеальний інструмент під час сезонного та ажіотажного попиту.

  • Контент-маркетинг. Напрямків контент-маркетингу багато: власний блог, прес-релізи, канал на ютубі, email-розсилки. Але їх завдання схожі - завоювати лояльність клієнтів через якісний експертний контент.

3 техніки, за які в Інтернеті можна “отримати по руках”

Українське агентство розкрутки сайтів Prodex рекомендує обходити стороною такі методи збільшення трафіку:

  • приховані тексти, створені виключно для пошукових роботів;

  • переспам ключових слів у текстах;

  • орендні посилання.

Не женіться за стрімким результатом. Сумнівні техніки рано чи пізно приведуть сайт в бан, а "білі" (нехай і не так швидко), гарантовано дадуть позитивний результат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-