Магазин мрії або чому домогосподарки обирають саме DEEBOT

Магазин мрії або чому домогосподарки обирають саме DEEBOT

Укрінформ

Магазин «розумної» побутової техніки DEEBOT – це те, про що ще кілька років тому навіть уявити не могла середньостатистична домогосподарка. Так-так, в асортименті магазину представлені саме роботизовані пристрої, здатні виконувати складні побутові завдання замість своїх власників.

5 причин здійснити покупку в магазині DEEBOT

Інтернет-магазин deebot.ua подобається споживачам не лише наявністю в його арсеналі «розумної» та функціональної техніки. Як мінімум, є ще декілька причин, які мотивують стати клієнтом саме цього магазину:

  1. Широкі можливості вибору. Магазин DEEBOT є вузькопрофільним, оскільки пропонує увазі споживачів лише «розумну» техніку для прибирання житлових (і не тільки) приміщень, але тут завжди є з чого вибрати. Роботи різної потужності, функціональності та призначення уже чекають на своїх потенційних споживачів.
  2. Оптимальне співвідношення ціни та якості. Продукція, представлена в каталозі магазину відрізняється високою якістю та довговічністю. Здавалося б, за подібний набір характеристик виробник має повне право встановити захмарну ціну, але це точно не про DEEBOT. 
  3. Можливість отримання безкоштовної консультації. Отримати відповідь на актуальні питання можна зателефонувавши на номер гарячої лінії, вказаний на головній сторінці офіційного веб-сайту DEEBOT. 
  4. Легкість процесу замовлення, можливість порівняння товарів що сподобалися. Замовляти продукцію на сайті DEEBOT дуже просто – достатньо перейти на сторінку, присвячену гаджету, натиснути кнопку «Купити» або «Купити в 1 клік» і заповнити форму, що з’явиться на екрані. Не можете визначитися, на якій саме моделі зупинити свій вибір? Порівняйте кілька схожих роботів за базовим набором характеристик і таким чином визначте, який з них задовольняє ваші вимоги якнайкраще. 
  5. Зручна система оплати та доставки. Оплатити товар можна готівкою під час здійснення покупки у магазині роздрібної торгівлі. Розрахунок за замовлення в режимі онлайн здійснюється банківською карткою, через термінали самообслуговування та накладеним платежем. Отримати замовлення можна через 24-72 години залежно від наявності товару на складі та відстані до пункту призначення.

DEEBOT – це лише найкраще для споживачів. Турбота про комфорт клієнтів та індивідуальний підхід до кожного – те, завдяки чому DEEBOT завжди буде подобатися домогосподаркам і не тільки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-