Кращі телевізори зі Smart TV

Кращі телевізори зі Smart TV

Укрінформ

ABV - спеціалізований інтернет супермаркет ТВ-техніки, що пропонує сотні телевізорів від трьох до сотень тисяч гривень! Шукаєте бюджетну модель на кухню або телеприймач з широкою діагоналлю для організації домашнього кінотеатру - ABV задовольнить Ваші потреби! Для аналізу асортименту Smart TV-пристроїв скористайтеся онлайн каталогом: www.abv.com.ua. Телефони менеджерів для додаткових консультацій: (050) 0755-597, (063) 8876-220.

Який бренд випускає кращі телевізори із Smart TV?

Телефони інтернет-магазину побутової техніки АБВ

Серед десятків фірм-виробників телетехніки особливо інтенсивно працюють на розвиток даного напрямку наступні марки:

  1. Samsung – вибір для тих, хто шукає якісний і недорогий телевізійний приймач. Станом на 2018 рік південнокорейський бренд покликаний одним з найпрогресивніших у світі!
  2. LG – лідируюча фірма за популярністю. ЛЖ є успішний союз відразу декількох компаній «Lucky» та «Goldstar».
  3. Philips. На думку користувачів, даний виробник постачає на ринок найкращі телевізори по частині зовнішнього виконання!
  4. Sony – компанія з Японії з діяльністю понад 60 років! Smart TV сучасності від Соні визнані одними з найякісніших продуктів.

ABV пропонує десятки кращих моделей ТВ-апаратів по кожному з виробників!

Поради фірмового інтернет супермаркету ABV за вибором кращого телевізора зі Smart TV

  • Не бажаєте витрачати гроші на малозрозумілі навороти, але бажаєте отримати агрегат з картинкою високої якості? - Ваш вибір KDL40WD653BR від Соні!
  • Цінуйте в першу чергу зовнішнє виконання? - Кращим рішенням для Вас стане стильний і сучасний UE40J5200AUXUA від Самсунг.
  • Для тих, хто робить ставку на Smart TV, а також планує інтенсивно користуватися інтернет-можливостями пристрою, найкраще звернути увагу на продукт від ЛЖ «55EG9A7V».
  • Відносно ж якості збірки і співвідношення вартості і функціонального наповнення кращі відгуки отримав телевізор з Smart TV від Самсунг: «UE49MU6500UXUA».

Підібрати оптимальну модель Smart TV? - Скористайтеся онлайн-помічником спеціалізованого маркету ABV!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-