Працівника УДО, підозрюваного у побитті танцюриста балету Дорофєєвої, арештували на два місяці

Працівника УДО, підозрюваного у побитті танцюриста балету Дорофєєвої, арештували на два місяці

Укрінформ
Голосіївський районний суд міста Києва ухвалив рішення щодо взяття працівника Управління державної охорони, підозрюваного у побитті 22-річного танцюриста шоу-балету, під варту на 60 діб.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Київської міської прокуратури у Телеграмі.

“За клопотанням Київської міської прокуратури Голосіївський районний суд столиці обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб працівнику Управління державної охорони України, який підозрюється у завданні умисного тяжкого тілесного ушкодження місцевому мешканцю”, - йдеться у повідомленні.

У відомстві нагадали, що у ході раптово виниклого конфлікту між 28-річним працівником УДО та 22-річним учасником шоу-балету, який заступився за дівчину, підозрюваний наніс потерпілому сильний удар кулаком в голову, від якого останній впав на землю.

Читайте також: Співробітнику УДО, який побив танцюриста шоу-балету Дорофєєвої, повідомили про підозру

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (Завдання умисного тяжкого тілесного ушкодження).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Як повідомляв Укрінформ, Євгенія, танцюриста шоу-балету DOROFEEVA, побили в ніч на 1 серпня. Співачка Надя Дорофєєва написала у Інстаграмі, що хлопець з друзями виходив з гейклубу Lift, коли на нього напали. Євген отримав черепно-мозкову травму і крововилив в мозок. Медики зробили йому трепанацію черепа та ввели пацієнта в медикаментозну кому.

Зі свого боку, в Управлінні державної охорони визнали, що чинний співробітник УДО побив танцюриста шоу-балету співачки Наді Дорофєєвої.

Читайте також: Співробітник УДО побив танцюриста співачки Дорофєєвої: його відсторонили від служби

За цим фактом в УДО призначили службове розслідування, а військовослужбовця - відсторонили від служби.

2 серпня слідчі територіального управління ДБР Києва повідомили про підозру співробітнику Управління державної охорони України, який напередодні жорстоко побив танцюриста шоу-балету поп-виконавиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-