Не є кандидатом на посаду - Держмитслужба про затриману за нетверезе водіння

Не є кандидатом на посаду - Держмитслужба про затриману за нетверезе водіння

Відео
Укрінформ
У Державній митній службі спростовують інформацію деяких ЗМІ, що затримана в Києві за водіння у нетверезому стані та за спротив поліції жінка є кандидатом на посаду "Головний державний інспектор" у митниці.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у повідомленні Митної служби.

“Наразі у публічному просторі відбувається масове розповсюдження негативної інформації щодо жінки, яка в нетверезому стані сіла за кермо автомобіля і чинила спротив поліцейським під час затримання. Відео інциденту за посиланням, зазначається в повідомленні.

У зв’язку з цим Державна митна служба заявляє, що “згадана громадянка не подавалась на конкурс на зайняття посади головного державного інспектора і не є працівницею митниці. Її чоловік також не працює в Держмитслужбі”.

Читайте також: Монастирський обіцяє, що п’яну ДТП із суддею не «замнуть»

Раніше деякі ЗМІ повідомили, що у Києві патрульні затримали дружину митника, яка в нетверезому стані керувала автівкою. Під час затримання жінка погрожувала правоохоронцям. Також зазначалося, що жінка нібито є кандидатом на посаду “Головний державний інспектор” в Державну митну службу, а її чоловік працює на Київській митниці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-