Вандал з «мосту Кличку» сказав поліції, що випробовував конструкції на міцність

Вандал з «мосту Кличку» сказав поліції, що випробовував конструкції на міцність

Укрінформ
Столична поліція затримала чоловіка за пошкодження скляних споруд на пішохідно-велосипедному мосту, що в Печерському районі міста. 

Як передає Укрінформ, про це інформує поліція Києва у Фейсбуці.

“Учора до поліції Києва звернулись співробітники комунального підприємства, які повідомили, що виявили пошкоджені два інформаційно-макетних скла на пішохідно-велосипедному мосту, що у Печерському районі. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала інцидент”, - йдеться у повідомленні.

Зі свого боку оперативники управління карного розшуку главку спільно зі слідчими райуправління поліції встановили особу порушника.

Читайте також: Київавтодор заперечує появу нових тріщин на «мосту Кличка»

Зокрема, правоохоронці переглянули записи із камер відеоспостереження, на яких невідомий пошкодив скляні макети, після чого втік.

У Києві була введена спеціальна поліцейська операція та менш ніж за добу поліцейські виявили уродженця Луцька, 1997 року народження, у одному з хостелів столиці.

Фігуранта було затримано у порядку статті 208 КПКУ (Затримання уповноваженою службовою особою).

Читайте також: На "мосту Кличка" знову тріснуло скло

Чоловік пояснив поліцейським, що приїхав до столиці на відпочинок, а гуляючи по мосту, вирішив перевірити інформаційні споруди на міцність та розбив їх. Наразі із фігурантом спілкуються слідчі.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Слідчі готують фігуранту повідомлення про підозру та клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років.

Як повідомлялося, 27 липня поліція встановила чоловіка, який пошкодив клумби на Алеї Героїв Небесної Сотні у Києві. На нього склали два протоколи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-