Суддя, яка відмовилась від «драгера» після ДТП, взяла лікарняний

Суддя, яка відмовилась від «драгера» після ДТП, взяла лікарняний

Фото, відео
Укрінформ
Слідча суддя Деснянського райсуду Києва Світлана Колегаєва, яку ЗМІ називають фігуранткою дорожньої аварії, зранку 22 липня зателефонувала в суд і повідомила, що перебуватиме на лікарняному.

Про це поінформувала у коментарі Укрінформу прессекретарка суду Вікторія Москович.

“Світлана Колегаєва зателефонувала сьогодні зранку і повідомила, що перебуває на лікарняному”, - сказала вона.

За словами Москович, учора, 21 липня, суддя ще була на роботі і розглядала справи.

За даними патрульної поліції Києва, ДТП з вини водійки, яка, ймовірно, була у нетверезому стані, сталася на вулиці Прирічній на столичній Оболоні у середу, 21 липня, близько 21-ї години.

На місці події інспектори з'ясували, що автомобіль Audi в'їхав у дерево. Водійка та її пасажирка повідомили, що медичної допомоги не потребують. Жінка підтвердила патрульним, що не впоралась з керуванням та допустила наїзд на перешкоду.

“Під час спілкування з кермувальницею патрульні помітили у неї явні ознаки алкогольного сп'яніння, а тому запропонували пройти огляд на стан сп'яніння за допомогою приладу Драгер, проте жінка відмовилась. Натомість громадянка дала згоду пройти процедуру освідування у лікаря-нарколога”, - зазначили в поліції.

На водійку склали адміністративний протокол за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП) КУпАП. Якщо обстеження підтвердить наявність алкоголю в крові, їй також випишуть протокол за ст. 130 (керування автомобілем у стані сп’яніння).

Патрульні не називають прізвища учасниці ДТП, однак джерела Укрінформу у Нацполіції, а також користувачі соцмереж повідомляють, що за кермом автомобіля Audi була суддя Деснянського райсуду Києва Світлана Колегаєва.

Зокрема, “Київ. Оперативний” оприлюднив фото суддівського посвідчення, яке, як стверджується, належало водійці, що була у нетверезому стані. В документі вказано прізвище судді Деснянського райсуду Світлани Колегаєвої. Також Центр протидії корупції заявив, що суддя на Audi “вилетіла з дороги, збила стовп і врізалась у дереві, мало не збивши пішоходів”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-