Кличко обіцяє звільнити винних, якщо Подільський міст не здадуть цьогоріч

Кличко обіцяє звільнити винних, якщо Подільський міст не здадуть цьогоріч

Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко повідомив, що до кінця року буде відкрито автосполучення через Подільсько-Воскресенський міст, в іншому разі обіцяє кадрові рішення.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це Кличко заявив під час засідання Київської міської ради.

"Що стосується будівництва Подільсько-Воскресенського мостового переходу - об'єкт що будується десятками років, об'єкт цей вкрай важливий і люди, які живуть на Троєщині, відчувають на собі, коли годинами стоять в заторах. Подільсько-Воскресенський мостовий перехід зможе зняти цю напругу", - розповів Кличко.

Читайте також: Кличко показав, як будують Подільський міст

За його словами, пандемія коронавірусу внесла зміни в строки будівництва мосту. "Але тим не менше я неодноразово говорив, що нам потрібно і вкрай важливо, до кінця цього року автосполучення між правим і лівим берегом повинно вже відбуватися", - сказав він.

Кличко зауважив, що у разі нездачі об'єкту до кінця року будуть прийняті кадрові рішення.

"У мене є зам, який відповідає за транспортну інфраструктуру (Олександр Густєлєв - ред.) і також зона його відповідальності будівництво Подільсько-Воскресенського мостового переходу. Це принципове для мене питання, я особисто озвучував ті терміни... І якщо Подільсько-Воскресенський мостовий перехід не буде вчасно введений в експлуатацію, як обіцяли, і автосполучення не буде, відповідно від цього будуть зроблені висновки, і та людина, яка бере на себе відповідальність, - буде звільнена", - наголосив Кличко.

Читайте також: Укравтодор долучать добудувати Подільський міст в Києві - Тимошенко

Як повідомлялося, автомобільне сполучення між лівим і правим берегами Дніпра по Подільсько-Воскресенському мосту планують запустити наприкінці 2021 року; наступним етапом буде будівництво метро на Троєщину.

Фото: kyivcity.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-