Інвестори «Аркади» під час мітингу передали звернення до Президента

Інвестори «Аркади» під час мітингу передали звернення до Президента

Фото
Укрінформ
Ошукані інвестори банку «Аркада» під час мітингу біля Офісу Президента у Києві передали представнику ОП звернення до глави держави Володимира Зеленського.

Учасники акції повідомили кореспонденту Укрінформу, що звернення передано «керівнику відділу опрацювань звернень Офісу».

Основною вимогою мітингувальників до Президента є вирішення питання фінансування добудови ЖК «Патріотика», «Патріотика на озерах» та «Еврика».

Як повідомляв Укрінформ, в урядовому кварталі Києва вранці 7 липня розпочався черговий автомітинг ошуканих інвесторів банку «Аркада». Об 11.30 кілька сотень мітингувальників вирушили до Офісу Президента.

Мітинг інвесторів банку «Аркада» біля Офісу Президента / Фото: Юлія Овсяннікова, Укрінформ

Банк «Аркада» зупинив будівництво трьох житлових масивів у Києві («Патріотика», «Еврика», «Патріотика на озерах»), у спорудження квартир яких вклали кошти понад 12 тисяч громадян.

Будівництво 39 будинків «заморожене» вже кілька років. 25 серпня 2020 року правління НБУ ухвалило рішення про віднесення банку «Аркада» до категорії неплатоспроможних у зв’язку зі зменшенням нормативів капіталу на 50 і більше відсотків від мінімального встановленого рівня.

Читайте також: Топменеджеру банку «Аркада» повідомили про підозру у розтраті 22 мільйонів

Міністерство внутрішніх справ, Служба безпеки України, Національний банк України та Київська міська державна адміністрація підписали меморандум для вирішення питання добудови житла "Аркади".

Безстрокова акція протесту об'єднання інвесторів банку «Аркада» триває з 29 травня 2020 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-