У Києві «замінували» кілька ТРЦ та готелів

У Києві «замінували» кілька ТРЦ та готелів

Оновлено
Укрінформ
Столичні поліцейські перевіряють інформацію щодо замінування кількох об’єктів, серед яких кілька торговельно-розважальних центрів і готелів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва, передає Укрінформ.

«Сьогодні близько 15-ї години на електронну пошту надійшов лист про замінування кількох торговельно-розважальних центрів та декількох готелів. На адреси виїхали профільні служби та правоохоронці, які ретельно обстежують території ймовірно замінованих об’єктів на предмет виявлення вибухових речовин чи інших підозрілих предметів. За необхідності проводиться евакуація громадян», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на місцях працюють слідчо-оперативні групи, вибухотехніки та кінологи зі службовими собаками, які обстежують території.

Читайте також: У Києві через «мінування» обмежували роботу залізничного вокзалу

Інформація щодо повідомлень про нібито мінування ТРЦ та готелів, а також щодо повідомлення про мінування Центрального залізничного вокзалу належним чином зареєстрована у Журналах єдиного обліку заяв та повідомлень громадян. За результатами перевірки подіям буде надана правова кваліфікація.

Зі свого боку речниця Шевченківського райуправління поліції міста Києва Анна Зубрєва повідомила у коментарі Укрінформу, що перевірка двох столичних вокзалів ще не завершилася, вона продовжується.

Як повідомляв Укрінформ, 23 червня у Києві була тимчасово обмежена робота Центрального та Південного залізничних вокзалів у зв'язку з повідомленням про його замінування.

За інформацією Укрзалізниці, вокзали працюють у штатному режимі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-