Поліція Києва з'ясовує причетність учительки до побиття школяра з особливими потребами

Поліція Києва з'ясовує причетність учительки до побиття школяра з особливими потребами

Укрінформ
Правоохоронці проводять перевірку інциденту в одній з київських шкіл, у ході якого вчителька застосувала фізичне насильство щодо учня з особливими освітніми потребами.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

«Відео за участю працівниці школи та вихованця поліцейські виявили під час моніторингу соціальних мереж. Правоохоронці негайно відреагували та виїхали на місце події. Наразі ювенальні поліцейські спілкуються з учасниками події, педколективом та батьками школярів», - йдеться у повідомленні.

Попередньо ювенальні поліцейські з’ясували, що цей інцидент стався у грудні минулого року, проте тоді до поліції ніхто не звертався.

Зараз поліцейські проводять перевірку, після завершення якої події буде надано правову кваліфікацію.

Читайте також: У Запоріжжі звільнили класного керівника і заступника директора школи, де знущалися над учнем

Як повідомлялося, народний депутат Павло Сушко розмістив у Телеграмі відео, на якому зафіксовано інцидент, уточнивши, що він стався в інклюзивному класі київської школи №58.

У зв'язку з цим Департамент освіти і науки Києва поінформував, що його фахівці проводять перевірку в школі №58 Шевченківського району.

Своєю чергою Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова висловила обурення з приводу вчинення фізичного насильства стосовно учня з особливими освітніми потребами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-