Центр вакцинації у Києві працюватиме цієї суботи – до котрої години

Центр вакцинації у Києві працюватиме цієї суботи – до котрої години

Укрінформ
Центр вакцинації проти COVID-19, створений на базі Міжнародного виставкового центру, працюватиме у суботу, 19 червня, до 14:00.

Про це на брифінгу заявив Київський міський голова Віталій Кличко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Через свята відбулися деякі зміни в роботі центру. Цього тижня щеплення в ньому робитимуть не у вихідні дні", - сказав Кличко.

Читайте також: Другий тиждень вакцинації в столичному МВЦ: суботня довжелезна черга раптом зникла в неділю

За його словами, центр працював 17 червня, працюватиме також і 18 червня, а в суботу, 19 червня, - тільки до 14 години.

"Це пов'язано, по-перше, з тим, що минулими вихідними кількість охочих щепитися зменшилася після обіду. Тож маючи три дні вихідних, ми очікуємо ще меншу кількість людей. По-друге, треба дати перепочити нашим медикам, які працюють 7 днів на тиждень. І по-третє - місто хоче протестувати роботу центру масової вакцинації саме у будні дні, аби з'ясувати доцільність його роботи протягом всього тижня", - пояснив міський голова.

Читайте також: На вакцинацію до МВЦ киян просять брати декларацію з лікарем, аби не затримувати чергу

За його словами, киян заздалегідь поінформували про зміни в роботі Центру вакцинації у МВЦ через застосунок Helsi.me та SMS-повідомленнями.

Загалом, зі слів Кличка, у столиці вже щепили майже 248 тисяч людей, з них дві дози вакцини отримали понад 35 тисяч осіб.

За його словами, всього від початку масової вакцинації у Центрі вакцинації на базі Міжнародного виставкового центру щепили майже 17 тисяч людей. Тільки минулими вихідними там вакцинували майже 6,5 тисячі киян.

Як повідомлялося, цього тижня Центр вакцинації COVID-19 у Міжнародному виставковому центрі працюватиме не на вихідних, а у четвер та п’ятницю – 17-18 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-