Прокуратура і ДФС прийшли з обшуками в Київавтодор

Прокуратура і ДФС прийшли з обшуками в Київавтодор

Фото
Укрінформ
Київська міська прокуратура спільно з ГУ ДФС у Києві проводять обшуки у службових приміщеннях КК «Київавтодор» в межах кримінального провадження, розпочатого за фактом умисного ухилення від сплати податків під час проведення робіт з реконструкції та ремонту шляхопроводів на суму понад 30 млн гривень.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба столичної прокуратури.

Згідно з матеріалами слідства, підрядна організація упродовж 2019-2020 року на замовлення КК «Київавтодор» здійснювала роботи по будівництву та реконструкції мостів та шляхопроводів у м. Києві, зокрема шляхопроводу на перетині проспектів Комарова та Леся Курбаса над залізницею Київ-Волинський-Святошино на суму 413 млн гривень.

При цьому вказана підрядна організація, діючи у змові з службовими особами КК «Київавтодор», зазначали у фінансовій документації реквізити підприємств із ознаками фіктивності, залучених нібито для виконання субпідрядних робіт, що дозволило ухилитись від сплати податків в особливо великих розмірах та завищити реальну вартість ремонтних робіт, стверджують у прокуратурі.

17 червня 2021 року на підставі ухвали суду за адресою офісних приміщень КК «Київавтодор», розпочато обшуки з метою відшукання первинних фінансових документів та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінальних правопорушень.

Фото: прокуратура Київ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-