До Дня Незалежності на ВДНГ відкриють спорткластер

До Дня Незалежності на ВДНГ відкриють спорткластер

Укрінформ
На території Національного експоцентру України (ВДНГ) у Києві до 24 серпня планують збудувати сучасний та унікальний спортивний кластер.

Про це розповів заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко під час виступу на форумі "Україна 30. Економіка без олігархів", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Один із об'єктів, які ми закінчимо цього року (на ВДНГ - ред.), - це величезний, унікальний взагалі для Європи спортивний кластер. Він будується в рамках програми Президента "Велике будівництво". Це - унікальний спортивний кластер, у якому будуть урбанпарк, навіть є в планах потім і басейн, але це далека перспектива... зони для прогулянок, для пробіжок і т.д. І найголовніше - усе це буде готово до 24 серпня цього року, до Дня незалежності України", - зазначив він.

Читайте також: На столичній ВДНГ створять сучасний урбанпарк

За словами Тимошенка, зараз на території майбутнього спортивного кластера ведуться підготовчі роботи і "з дня на день" розпочнеться його будівництво.

Як повідомляв Укрінформ, на території експоцентру ВДНГ у Києві створять сучасний урбанпарк. Планується, що новий парк стане простором для заняття численними видами спорту: від традиційних бігу, йоги, тенісу, футболу та баскетболу до паркуру, клаймбінгу та скейту. Усі локації мають бути безкоштовними для відвідувачів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-