На проспекті Бандери повністю поновили рух

На проспекті Бандери повністю поновили рух

Укрінформ
На проспекті Степана Бандери повністю поновили рух – дорожники завершили перший етап ремонтних робіт.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба КМДА.

«Щодня на просп. Степана Бандери та вул. Борщагівській асфальтують нову ділянку проїжджої частини. Загалом на цих магістралях вже влаштовано близько 25 тис. кв. м середнього шару покриття. Аби полотно довше слугувало – використовують полімерну сітку», – повідомив в. о. генерального директора КК «Київавтодор» Олександр Федоренко.

Також на цих об’єктах з’являються нові велодоріжки та тротуари.

Читайте також: У Києві на мосту Метро до 5 травня обмежать рух

«Сьогодні перший етап робіт завершили на просп. С. Бандери. Нині там відновлено рух на всю ширину проспекту. Рух відновлено до початку наступного етапу робіт. Коли він розпочнеться, про обмеження буде повідомлено окремо», – додав Федоренко.

Триває влаштування пішохідної зони з велодоріжкою на вул. Чорнобильській. Наразі роботи виконано між просп. Перемоги та вул. Ф. Пушиної. Крім того, масштабні дорожні роботи проводять автодорівці на вул. Милославській і ділянці дороги Т-10-27 Київського напівкільця від вул. Ватутіна до Одеської площі.

Капітальне оновлення проводиться на шляхопроводах. Так, на Індустріальному шляхопроводі завершено перший етап ремонту – уже відремонтовано близько 50% проїжджої частини і тротуар у напрямку центру міста.

Читайте також: Кличко розповів, які дороги ремонтують у столиці

На Новокостянтинівському шляхопроводі та шляхопроводі на вул. Льва Толстого над залізницею триває демонтаж монолітної плити, старої колесовідбійної стрічки, тротуарної частини, а також фрезерування покриття. Після цього монтуватимуть нову монолітну плиту автопроїзду.

Як повідомлялося, у Києві на проспекті Степана Бандери з 10 квітня частково обмежили рух.

У Київавтодорі зазначили, що основні ремонтні роботи на просп. Бандери планують завершити до кінця серпня. Під час робіт рух буде обмежено частково.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-