Ящери, комахи-велетні та фотозони: у Києві відкриють найбільший у країні парк динозаврів

Ящери, комахи-велетні та фотозони: у Києві відкриють найбільший у країні парк динозаврів

Фото
Укрінформ
У Києві 2 травня на території Гідропарку відкриють найбільший парк динозаврів в Україні. На відвідувачів чекають понад 100 роботизованих фігур динозаврів реальних розмірів, комахи-велетні та багато іншого.

Як передає Укрінформ, про це розповів заступник голови КМДА Валентин Мондриївський, повідомляє Офіційний портал Києва.

Парк динозаврів на Гідропарку / Фото: Офіційний портал Києва

«Вже цієї неділі у столичному Гідропарку відкриється перша черга парку, де розмістяться роботизовані тварини льодовикового періоду, динозаври та комахи-велетні. На киян та гостей міста очікуватимуть різноманітні тематичні зони з ретельно розробленими експозиціями під кожну фігуру», – розповів Мондриївський.

Він зазначив, що Дино-парк уже побував у Буковелі, Дніпрі, Харкові, Вінниці та Рівному. Проте в Києві відкриють найбільший: із новими фігурами та захопливими сюжетами. Загальна територія парку складе 1,5 га.

«Приємно, коли бізнес ставиться відповідально до міста, у якому працює. Завдяки спільним зусиллям міської влади та організаторів Дино-парку вже відреставровано частину Гідропарку, прокладено нові доріжки, створено пішохідні зони та місця загального користування», – підкреслив Мондриївський.

Читайте також: В Аргентині знайшли кістки динозавра, який жив 80 мільйонів років тому

Він додав, що пільговий вхід буде традиційно доступний для дітей-сиріт, дітей із інвалідністю з супроводжуючим, для учасників АТО та дітей загиблих учасників АТО, для учасників бойових дій, для дітей до трьох років, дітей-іменинників, а також для кожної третьої та наступної дитини з багатодітної сім'ї.

Як повідомлялося, міський голова Києва Віталій Кличко заявляв про наміри столичної влади створити великий парк розваг та активного відпочинку на території столичного Гідропарку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-