Суд виніс вирок шлюбному аферисту, який вдавав працівника Банкової

Суд виніс вирок шлюбному аферисту, який вдавав працівника Банкової

Фото
Укрінформ
35-річного шлюбного афериста, який ошукав довірливих жінок і їхніх родичів на 1,5 мільйона гривень, засудили до шести років позбавлення волі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Обвинувальний вирок оголошено 35-річному чоловіку за фактами шахрайського заволодіння коштами потерпілих в особливо великих розмірах та втечі з-під варти (ч. 2, 4 ст. 190 Кримінального кодексу України, ч. 2 ст. 393 Кримінального кодексу України).

Фото: kyiv.gp.gov.ua
Фото: kyiv.gp.gov.ua

Згідно з матеріалами слідства, 35-річний громадянин Молдови, який раніше вже відбував покарання за вчинення шахрайських дій, після відбуття покарання не став на шлях виправлення та продовжив вчиняти шахрайські дії.

Читайте також: У Києві викрили шахрайську фінансову піраміду, організовану громадянином РФ

“Упродовж 2018 року, представляючись працівником Адміністрації Президента чи акціонером іноземного банку, чоловік вводив в оману жінок, обіцяючи одружитися. Одночасно аферист встигав ошукати і їхніх родичів, пропонуючи участь у спільному бізнесі та отримуючи на це кошти. Діями зловмисника потерпілим було завдано збитків на суму понад 1,5 млн гривень”, - йдеться у повідомленні.

Зловмисника затримали у столиці у квітні 2018 року. А вже у червні 2018 року він здійснив втечу з-під варти, підкупивши конвоїра, однак невдовзі був затриманий та повернутий у СІЗО.

Читайте також: Крали до мільйона щодня: СБУ викрила шахраїв, які «чистили» банківські рахунки громадян

Вироком Дніпровського районного суду м. Києва чоловіка визнано винним в інкримінованих злочинах та засуджено до 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна, що йому належить.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-