Пробне ЗНО в Києві відбудеться 15 травня

Пробне ЗНО в Києві відбудеться 15 травня

Укрінформ
Пробне ЗНО-2021 в Києві для майбутніх абітурієнтів із одного обраного предмета перенесено на 15 травня. Всі інші тести, для самостійної перевірки знання, учасники зможуть пройти вдома до 28 квітня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба КМДА.

«Зважаючи на карантинні обмеження, Український центр оцінювання якості освіти прийняв рішення про перенесення пробного зовнішнього незалежного оцінювання в Києві. Раніше ми анонсували дату 24 квітня, проте через продовження локдауну дату тестів також перенесли на 15 травня», – розповів заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

Він нагадав, що цьогоріч одинадцятикласники обирали для проходження пробного ЗНО лише один предмет, тестування з якого вони пройдуть у звичайному форматі 15 травня. Завдання з усіх інших навчальних предметів будуть доступні на особистих інформаційних сторінках як бонус, для самостійної перевірки знань. Пройти їх можна буде до 28 квітня та вже 30 квітня отримати результати.

Читайте також: Пробне ЗНО у Києві та Миколаївській області перенесли

«Після проходження пробного ЗНО, учасники зможуть внести свої відповіді до спеціального сервісу з визначення результатів у період з 15 до 18 травня. Результат тесту стане доступним вже 19 травня в особистому кабінеті», – зазначив Мондриївський.

Він додав, що учасники пробного оцінювання мають максимально відповідально поставитися до протиепідемічних рекомендацій, правил соціального дистанціювання, не наражати себе та інших на небезпеку, стежити за самопочуттям перед тестуванням та за наявності симптомів ГРВІ залишатися вдома.

Як повідомляв Укрінформ, на початку квітня через припинення руху громадського транспорту пробне ЗНО у місті Києві, Миколаївській та Чернігівській областях перенесли на 24 квітня. В інших регіонах країни тестування відбулося в суботу, 10 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-