Столична поліція склала 50 протоколів через порушення карантину розважальними закладами

Столична поліція склала 50 протоколів через порушення карантину розважальними закладами

Укрінформ
Упродовж доби київські правоохоронці перевірили 533 об’єкти господарської діяльності та склали 50 адмінпротоколів на посадових осіб розважальних закладів, що працювали попри заборону.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Поліції Києва у Фейсбуці.

«Протягом доби поліцейські перевірили 533 об’єкти. Серед них були розважальні заклади: «Hype», «50», «Ішак», «Спаркс», «Shef», ресторан готелю «Favor Park», які працювали попри заборону та всередині знаходились відвідувачі. Правоохоронці зафіксували факти порушення карантинних вимог та притягнули до відповідальності адміністраторів закладів. У результаті за не виконання вимог статті 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення, на посадових осіб поліцейські склали 50 протоколів», - розповів начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

Він нагадав, що санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 34 до 170 тисяч гривень

Також поліцейські склали 250 адміністративних постанов на відвідувачів. Після того, як усі відвідувачі залишили заклад, працівники держспоживслужби провели негайну обробку приміщень.

«Вкотре звертаємось до керівників розважальних закладів, які всупереч діючих обмежень часто вдаються до хитрощів та організовують у закладах закриті вечірки з обмеженим доступом. Запевняємо, що усі такі факти не залишаться поза увагою правоохоронців», - додав Крищенко.

Читайте також: Великдень на карантині: Київ звернувся до релігійних громад

В пресслужбі зазначають, що за порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням передбачена кримінальна відповідальність відповідно до ст. 325 Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, Комісія з надзвичайних ситуацій Києва продовжила посилений карантин у столиці до 30 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-