У Києві перенесли відключення гарячої води через карантин

У Києві перенесли відключення гарячої води через карантин

Укрінформ
Столична влада на місяць відтерміновує початок гідравлічних випробувань на тепломережах, зважаючи на карантинні обмеження.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це на брифінгу сказав Київський міський голова Віталій Кличко.

"Цього року, як і минулого, ми на місяць відтерміновуємо початок гідравлічних випробувань на наших тепломережах. Хоча зазвичай розпочинали випробування одразу після завершення опалювального сезону. Місто зважає на подовження суворих карантинних обмежень, дистанційний режим навчального процесу в школах та на те, що багато киян сьогодні працюють дистанційно з дому", - сказав Кличко.

Читайте також: На Київщині побудували енергоефективний будинок

Тому, за його словами, гідравлічні випробування тепломереж місто розпочне після 4 травня.

Також Кличко повідомив, що у Києві завершився опалювальний сезон. "На сьогодні від подачі тепла відключили всі житлові будинки. Лікарні, дитячі садки та школи відключають за індивідуальними заявками закладів, враховуючи режим їх роботи в період локдауну", - зазначив він.

Читайте також: На Дарницькій ТЕЦ встановили два нові електрофільтри газоочищення

"Київтеплоенерго" розпочало відключати опалення у столичних багатоповерхівках з 12 квітня. Припинення подачі теплоносія відбувається поступово через розгалуженість системи тепломереж. Її загальна протяжність — понад 2,7 тисяч км. Для повного згортання системи теплопостачання необхідно близько 5 днів.

Рішення про завершення опалювального сезону приймається місцевою владою з урахуванням середньодобової температури — протягом трьох діб вона має бути вищою +8 градусів за Цельсієм.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-