У лікарнях Києва зростає кількість дітей на кисневій підтримці

У лікарнях Києва зростає кількість дітей на кисневій підтримці

Укрінформ
У стаціонарах медичних закладів Києва зростає кількість дітей, які потребують кисневої підтримки.

Про це повідомив Київський міський голова Віталій Кличко на брифінгу, передає кореспондент Укрінформу.

"Останнім часом більше хворіють діти. За словами медиків, у дітей став складніший перебіг хвороби, у стаціонарах медзакладів збільшилася кількість дітей, які потребують кисневої підтримки, раніше їх було значно менше", – сказав Кличко.

Він повідомив, що нещодавно перевірив, як лікують пацієнтів у міській дитячій інфекційній лікарні. На сьогодні в медзакладі їх 41.

Читайте також: В Україні все більше дітей інфікується коронавірусомлікарка

"П’ять дітей перебувають на кисневій підтримці. Одна дитина – в реанімації. Медики зазначають, якщо в першу хвилю захворюваності в лікарні потрапляли переважно підлітки, то тепер більшість пацієнтів – дошкільного віку. Зі складнішим складним перебігом хвороби та її наслідками", – сказав Кличко.

Читайте також: Pfizer та BioNTech просять дозволити вакцинувати своїм препаратом підлітків

Він додав, що від початку року в міській дитячій інфекційній лікарні медичну допомогу отримали понад 300 дітей. Серед пацієнтів – двоє малюків, яким по півтора місяця.

Як повідомлялося, в Україні за минулу добу, 13 квітня, зареєстрували 14 553 випадки COVID-19. У столиці за минулу добу кількість киян, які захворіли на коронавірус, зросла на 1457 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-