Мінцифри відкриє в Бучі центр підтримки підприємців «Дія.Бізнес»

Мінцифри відкриє в Бучі центр підтримки підприємців «Дія.Бізнес»

Укрінформ
Міністерство цифрової трансформації України планує відкрити центр підтримки підприємців "Дія.Бізнес" у місті Буча Київської області. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Мінцифри.

Зазначається, що підприємці Бучі зможуть отримувати безкоштовні консультації, відвідувати бізнес-події та навчатися, шукати інвесторів і партнерів. У центрі також працюватиме спеціальна pop-up-локація, де кожен зможе тестувати свій продукт, зібрати відгуки на товар і допрацювати його перед виходом на ринок.

Центр «Дія.Бізнес» площею 280 кв. м буде розташований на території одного з житлових комплексів міста Буча. Відкриття центру заплановане на літо 2021 року.

Заступник міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан підкреслила, що мережа центрів «Дія.Бізнес» буде об’єднувати не тільки великі міста, але й регіони.

«Центри підтримки підприємців ми плануємо відкрити в кожному місті України з населенням більше 50 000 чоловік. Ми свідомо будемо відкривати центр «Дія.Бізнес» не в Києві, а саме на Київщині, де підприємці мають більше складнощів і проблем через відсутність екосистеми підтримки підприємців», — пояснила Іонан.

Читайте також: Через портал Дія зареєструвалися вже 300 тисяч ФОП

Як повідомляв Укрінформ, онлайн-платформу для підприємців «Дія.Бізнес» Мінцифри запустило 28 лютого 2020 року. Перший в Україні центр підтримки підприємців "Дія.Бізнес" запрацював 1 липня у Харкові. У 2021 році Мінцифри планує відкрити від 7 до 15 таких центрів у різних містах України. У планах відомства за три роки відкрити такі центри в кожному місті країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-