Поліція відкрила справу через погрози керівнику «Київблагоустрою»

Поліція відкрила справу через погрози керівнику «Київблагоустрою»

Укрінформ
Столична поліція відкрила кримінальне провадження за фактом погрози знищення майна директора комунального підприємства.

Як передає Укрінформ, про це інформує поліція Києва у Фейсбуці.

“До Деснянського управління поліції надійшло повідомлення від 39 – річного директора комунального підприємства, що біля паркану свого будинку він виявив декілька пляшок, схожих на так звані «коктейлі Молотова» та записку з погрозами. На місце події виїхала слідчо-оперативна група територіального управління поліції для документування цієї події та з’ясування всіх обставин”, - йдеться у повідомленні.

Попередньо, поліцейські встановили, що невідомі залишили біля оселі три пляшки з ймовірно легкозаймистою сумішшю, а всередині четвертої була записка з погрозами відносно діяльності керівника комунального підприємства. Слідчі вилучили речові докази з метою їх подальшого направлення на проведення відповідної експертизи.

За цим фактом відділом дізнання Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 195 (Погроза знищення майна) ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців.

Читайте також: Київському чиновнику підкинули пляшки з «коктейлем Молотова» і записку з погрозами

Наразі зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння цього кримінального правопорушення. Правоохоронці з’ясовують деталі інциденту.

Зі свого боку у Київській міській прокуратурі поінформували, що йдеться про директора КП “Київблагоустрій”.

На сайті комунальної установи зазначається, що т.в.о. директора “Київблагоустрою” є Микола Бойко.

Як повідомлялося, перший заступник голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба раніше заявив, що у Києві директор комунального підприємства отримав записку з погрозами і пляшки з «коктейлем Молотова».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-