Київському чиновнику підкинули пляшки з «коктейлем Молотова» і записку з погрозами

Київському чиновнику підкинули пляшки з «коктейлем Молотова» і записку з погрозами

Фото
Укрінформ
У Києві директор комунального підприємства отримав записку з погрозами і пляшки з «коктейлем Молотова».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє перший заступник голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба у Facebook.

«Ми почали отримувати прямі погрози нам та нашим сім’ям. І це не жарти. Сьогодні вранці сталася надзвичайна подія. Директору комунального підприємства під парканом будинку лишили пляшки з «коктейлем Молотова» та запискою з погрозами», - написав він.

Кулеба зауважив, що зараз у місті наводиться лад із тимчасовими спорудами. «Планомірно проводимо зачистку міста від незаконних МАФів, виконали повний аудит ТС у столиці, зробили прозорим проведення торгів на пересувну торгівлю. Прибираються великі локації тимчасових споруд, що розміщені самовільно, без документів», - зазначив він.

«Логічно, що нині ми стикнулись зі супротивом організованих груп, які не бажають наведення ладу у місті, не хочуть працювати прозоро та сплачувати кошти до бюджету», - заявив Кулеба.

За його словами, це не «малі підприємці», як дехто хоче подати, це великі мережі незаконних МАФів, що приносять власникам мільйонні неоподатковані прибутки. «Часто ці підприємці здають свої МАФи в оренду, самостійно там діяльність не здійснюють», - додав Кулеба.

Читайте також: Поліція почала розслідування після погроз Бутусову з боку Мураєва

«Попереджаю: нас залякати не вдасться. Ми й надалі будемо звільняти місто від нелегальної торгівлі. Місто має функціонувати прозоро, умови для всіх підприємців мають бути рівними», - наголосив він і додав: "Вимагаю надзвичайно швидко розслідувати ситуацію із погрозами на адресу фахівців комунальних служб, які виконують доручення по демонтажах".

Як повідомляв Укрінформ, 24 березня у Києві на проспекті Маяковського, 15-17 відбувся масштабний демонтаж тимчасових споруд, встановлених без дозвільної документації. Під час демонтажу комунальники зіштовхнулися зі спротивом. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганських дій.

З початку березня з вулиць столиці демонтували майже 270 незаконних елементів благоустрою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-