«Велике будівництво»: Укравтодор відремонтує 13 кілометрів дороги навколо Києва

«Велике будівництво»: Укравтодор відремонтує 13 кілометрів дороги навколо Києва

Фото
Укрінформ
Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор) за програмою Президента «Велике будівництво» у 2021 році відремонтує 13 км дороги Р-03- Північно-східний обхід м. Києва.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба відомства у Фейсбуці.

Зазначається, що у Бориспільському районі вже почалося асфальтування ділянки км 0+000 - км 0+950. Зараз тут роблять фрезерування зношеного асфальтобетонного покриття, влаштовують щебенево-піщані суміші з додаванням цементу та крупнозернистої асфальтобетонної суміші. Також у ході ремонтних робіт буде укріплено узбіччя, влаштовано верхній шар асфальтобетонного покриття, встановлено нові дорожні знаки та розмітку.

Дорога загальною довжиною 26,4 км має стратегічне значення для Київського регіону та Бориспільського району в цілому, адже сполучає між собою два міжнародні автошляхи М-03 Київ – Харків — Довжанський та М-01 Київ – Чернігів – Нові Яриловичі. Фактично весь вантажний транспорт рухається в обхід м. Бориспіль цією дорогою.

Читайте також: Зеленський у Катарі: Україна шукає інвесторів для будівництва обхідної дороги Києва

У 2020 році на дорозі Р-03 було оновлено 5 км дороги та відремонтовано шляхопровід через залізницю. У 2021 році в Київській області загалом планується відремонтувати більш як 200 км доріг державного значення.

Як повідомляв Укрінформ, раніше заступник керівника Офісу Президента та координатор програми “Велике будівництво” Кирило Тимошенко розповів, що за планом президентської програми до кінця 2023 року в Україні буде відновлена ​​вся мережа загальнодержавних доріг України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-