Київська влада видасть близько 400 тисяч спецперепусток на транспорт

Київська влада видасть близько 400 тисяч спецперепусток на транспорт

Відео
Укрінформ
Київська міська влада підготує близько 400 тисяч спецперепусток, щоб організувати обмежений доступ громадян в транспорт з 5 до 16 квітня.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телеканалу "Київ" повідомив перший заступник київського міського голови Микола Поворозник.

"Ми беремо до уваги досвід минулого року, тоді було видано близько 400 тисяч спецперепусток, нам потрібно буде зробити приблизно в такій кількості за цих три дні", - розповів Поворозник.

Як повідомляє Департамент транспортної інфраструктури КМДА у Фейсбуці, заявки на отримання спецквитків прийматимуть 3 та 4 квітня, з 08:00 до 18:00 години.

"Завтра та післязавтра, 3 та 4 квітня, з 08:00 до 18:00 години Департамент транспортної інфраструктури прийматиме заявки на отримання спецквитків для проїзду в громадському транспорті", - йдеться у повідомленні.

Отримати спецквитки в Департаменті можуть центральні органи виконавчої влади, державні підприємства та служби, суб’єкти господарювання, які здійснюють свою діяльність у сфері дорожньо-транспортного господарства.

Всі інші організації та суб'єкти господарювання отримають спецквитки відповідно до розподілу за посиланням.

Читайте також: У Кличка пояснили, кому і на скільки дадуть спецперепустку на транспорт

Як повідомляв Укрінформ, Київська міська державна адміністрація оприлюднила Порядок отримання спеціальних перепусток для проїзду в громадському транспорті під час локдауну. Згідно з ним, спецперепустки будуть видаватися виключно для перевезень працівників підприємств критичної інфраструктури.

З понеділка, 5 квітня, столиця закриває всі школи і дитячі садочки. Увесь громадський транспорт – і наземний, і метро – працюватиме за спеціальними перепустками.

Фото: КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-