Під Кабміном проходить мітинг інвесторів банку «Аркада»

Під Кабміном проходить мітинг інвесторів банку «Аркада»

Фото
Укрінформ
В урядовому кварталі проходить масовий мітинг ошуканих вкладників банку "Аркада".

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, інвестори банку намагаються звернути увагу посадовців на зупинене у 2018 році будівництво квартир, зокрема, у трьох житлових комплексах: «Еврика», «Патріотика», «Патріотика на озерах».

Загалом вони планують 2 квітня провести мітинги із перекриттям руху під Кабінетом Міністрів, Національним банком та Офісом Президента.

Під Кабміном проходить мітинг інвесторів банку "Аркада" / Фото: Павло Багмут, Укрінформ

Мета акції, за словами інвесторів, спонукати вище керівництво держави призначити дату та час проведення брифінгу із публічним підписанням Меморандуму про взаємодію і співпрацю при відновленні та завершенні будівництва житлових комплексів, що споруджувались банком «Аркада».

Читайте також: Понад 60% вкладників Аркади звернулися за реструктуризацією іпотечних кредитів

Як повідомлялося, безстрокова акція протесту об'єднання інвесторів банку “Аркада” триває з 29 травня 2020 р. Мітингувальники вимагають відновити будівництво 39 будинків. Інвестори розгорнули намети під будівлею КМДА.

Правління НБУ 25 серпня 2020 року ухвалило рішення про віднесення банку "Аркада" до категорії неплатоспроможних у зв’язку зі зменшенням нормативів капіталу на 50 і більше відсотків від мінімального встановленого рівня.

Банк "Аркада" зупинив будівництво трьох житлових масивів у Києві ("Патріотика", "Еврика", "Патріотика на озерах"), де у спорудження квартир вклали кошти понад 12 тис. громадян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-