У Кличка пояснили, кому і на скільки дадуть спецперепустку на транспорт

У Кличка пояснили, кому і на скільки дадуть спецперепустку на транспорт

Укрінформ
Спеціальна перепустка для проїзду в громадському транспорті у Києві під час локдауну діятиме до 16 квітня.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в Порядку, затвердженому на засіданні постійної комісії питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого органу Київської міської ради, повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації.

“Термін дії спеціальної перепустки для проїзду в громадському транспорті до 16 квітня 2021”, - йдеться в повідомленні.

Окрім цього, зазначається, що спецперепустка має містити, зокрема, таку інформацію: назву підприємства (установи), організації; прізвище, ім’я, по-батькові та посаду особи, яка отримує спеціальну перепустку для проїзду в громадському транспорті; мокру печатку підприємства (установи), організації та підпис керівника цієї установи.

Читайте також: У Києві можуть продовжити карантин після 16 квітня

“Спеціальна перепустка для проїзду в громадському транспорті дійсна за умови пред’явлення службового посвідчення або паспорту, або посвідчення водія та наявності у особи засобів індивідуального захисту та оплаченого проїзду”, - підкреслюють у КМДА.

Згідно із затвердженим Порядком, спецперепустки будуть видаватися виключно для перевезень працівників підприємств критичної інфраструктури. Для їх отримання керівники підприємств та організацій мають надіслати лист на ім'я директора Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Читайте також: Посилення карантину: у столичному метро розповіли, як перевірятимуть спецперепустки

У листі необхідно вказати назву підприємства, обґрунтування необхідності отримання спецперепусток і їх кількості (з зазначенням штатної чисельності працівників підприємства), реквізити підприємства з вказанням розташування підприємства – адреси та району Києва, контактну особу для отримання спецперепусток із вказанням номеру телефону.

Зазначається, що за результатами розгляду листа контактну особу буде повідомлено про місце та час отримання спецперепусток.

Читайте також: «Куди вони всі їдуть?»: Кличко закликає киян не штурмувати транспорт у локдаун

Як повідомляв Укрінформ, Київська міська державна адміністрація оприлюднила Порядок отримання спеціальних перепусток для проїзду в громадському транспорті під час локдауну. Згідно з ним, спецперепустки будуть видаватися виключно для перевезень працівників підприємств критичної інфраструктури.

У зв'язку зі зростанням захворюваності та смертності від коронавірусу Київ із понеділка, 5 квітня, запроваджує більш суворі обмеження.

За словами міського голови Києва Віталія Кличка, з понеділка, 5 квітня, столиця закриває всі школи і дитячі садочки. Увесь громадський транспорт – і наземний, і метро – працюватиме за спеціальними перепустками пасажирів. Тобто, виключно для перевезень працівників підприємств критичної інфраструктури.

В Україні за минулу добу зареєстровано 17 569 випадків зараження коронавірусом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-