Де у Києві дозволили розганятись до 80 кілометрів

Де у Києві дозволили розганятись до 80 кілометрів

Укрінформ
У Києві з 1 квітня до 1 листопада на семи вулицях дозволено підвищення швидкості руху до 80 км/год.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

«Враховуючи суспільний резонанс, який викликало обмеження швидкісного режиму на низці столичних вулиць, місто спільно з поліцією вирішило дозволити рух окремими дорогами, визначеними рішенням Київської міської ради, зі швидкістю до 80 км/год», – зазначив перший заступник голови Микола Поворозник.

За його словами, мова йде про сім ділянок: просп. Р. Шухевича (від Північного мосту до вул. Оноре де Бальзака); вул. Набережно-Рибальська (від Гаванського мосту до вул. Електриків); Наддніпрянське шосе; Набережне шосе (від Поштовою площі до Наддніпрянського шосе); Столичне шосе (до вул. Академіка Заболотного); вул. Саперно-Слобідська (від вул. М. Грінченко до Північного мосту); просп. М. Бажана (від Північного мосту до Харківської площі).

Читайте також: У Києві можуть продовжити карантин після 16 квітня

«Разом із тим, спільні робочі групи фахівців Центру організації дорожнього руху, поліції та інших зацікавлених осіб проведуть обстеження та аналіз швидкісного режиму, враховуючи містобудівну ситуацію, яка суттєво змінилася з моменту прийняття рішення Київрадою у жовтні 2018 року», – підкреслив Поворозник.

Читайте також: «Куди вони всі їдуть?»: Кличко закликає киян не штурмувати транспорт у локдаун

Як повідомляв Укрінформ, 31 березня директор КП «Центр організації дорожнього руху Віктор Черній заявив, що з 1 квітня столиця не впроваджуватиме підвищення дозволеної швидкості руху до 80 км/год на 17 вулицях, оскільки на сьогодні жодна з них не відповідає повністю необхідним критеріям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-