Кабмін рекомендує перевести на дистанційку держслужбовців у «червоному» Києві

Кабмін рекомендує перевести на дистанційку держслужбовців у «червоному» Києві

Укрінформ
Кабінет Міністрів рекомендує міністерствам та іншим органам виконавчої влади, які розміщені на території міста Києва, перевести роботу максимальної кількості працівників на віддалений режим роботи.

Як передає Укрінформ, про це повідомив міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов у Телеграмі.

“Сьогодні під час позачергового засідання Кабінету Міністрів України було прийнято протокольне доручення щодо рекомендації міністерствам та іншим органам виконавчої влади, які розміщені на території міста Києва, перевести роботу максимальної кількості працівників на віддалений режим роботи”, - написав Немчінов.

Він нагадав про те, що комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій прийняла рішення, що з 00 годин 00 хвилин 23 березня 2021 року місто Київ переходить до червоної зони.

Читайте також: Регіони ще місяць тому могли посилити карантин, а не чекати вказівок – Немчінов

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство охорони здоров'я оновило розподіл на карантинні зони, згідно з яким до червоної зони епіднебезпеки віднесено Київ та 7 областей. Нині йдеться про Київ та Житомирську, Івано-Франківську, Закарпатську, Київську, Одеську, Сумську та Чернівецьку області.

Читайте також: Підприємцям з «червоних» зон планують поновити карантинні виплати

Червоний рівень епідемічної небезпеки визначається рішенням Державної комісії з питань ТЕБ та НС за ініціативи міністра охорони здоров'я протягом 48 годин. Рішення Державної комісії з питань ТЕБ та НС набирає чинності не раніше ніж через два дні з дати його оприлюднення. Рішення щодо скасування червоного рівня приймається у разі досягнення регіоном усіх показників протягом не менш ніж п’яти днів поспіль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-