У Києві затримали водія, який під час конфлікту на дорозі вдарив чоловіка ножем і втік

У Києві затримали водія, який під час конфлікту на дорозі вдарив чоловіка ножем і втік

Укрінформ
Поліцейські затримали водія, який під час конфлікту на дорозі у центрі Києва вдарив опонента ножем та втік з місця пригоди.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

«До столичної поліції надійшло повідомлення про конфлікт між двома водіями, який стався на перехресті вулиць Мала Житомирська та Володимирський проїзд. Під час сварки один учасник вдарив ножем іншого та втік. Вже за декілька хвилин на місце події прибув екіпаж патрульних поліцейських та слідчо-оперативна група територіального відділу поліції», - йдеться у повідомленні.

По місту Києву негайно була введена спеціальна поліцейська операція з розшуку та затримання правопорушника.

Поліцейські з’ясували, що між водіями виник конфлікт, а згодом бійка. Зловмисник спочатку бив потерпілого кулаками, а потім дістав ніж та вдарив його у живіт.

Далі чоловік швидко сів до автівки та втік, а 46-річного потерпілого з проникаючим пораненням госпіталізували. У ході першочергових слідчих та розшукових дій правоохоронці затримали зловмисника.

Затриманий - 46-річний киянин, який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності.

Читайте також: У Києві водій до смерті побив пішохода

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури №10 слідчі повідомили фігуранту про підозру. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Як повідомляв Укрінформ, 7 березня 2021 біля будинку по проспекту Бажана у Києві виявили тіло 37-річної старшого інспектора одного з Департаментів Нацполіції України з численними колото-різаними пораненнями. За підозрою у вчиненні цього злочину правоохоронці затримали 38-річну жительку столиці. Попередньою причиною вбивства є раптово виниклий конфлікт між підозрюваною та загиблою, які були між собою знайомі.

Фото: ГУ Нацполіції Києва

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-