Напад на дівчинку у Києві: суд арештував заступника директора школи

Напад на дівчинку у Києві: суд арештував заступника директора школи

Укрінформ
Столичний суд за клопотанням ювенальних прокурорів Київської місцевої прокуратури № 4 обрав чоловіку, який напав на 10-річну дівчинку з метою вчинення розпусних дій, безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це у Фейсбуці інформує Київська міська прокуратура, передає Укрінформ.

«Підозрюваного у нападі на 10-річну дівчинку взято під варту», - йдеться у повідомленні.

У відомстві нагадали, що 3 березня 2021 року близько 14:40 підозрюваний помітив малолітню дівчинку, яка йшла додому по вулиці Райдужній у Дніпровському районі Києва, та прослідкував за нею.

Потім, зайшовши до під’їзду будинку, чоловік силоміць заштовхнув малолітню до ліфтової кабіни та здійснив розпусні дії, і коли ліфт зупинився, підозрюваний втік сходами.

Читайте також: На Дніпропетровщині судять «банду педофілів», яка 16 років знущалася з дітей

Завдяки злагодженим діям правоохоронців зловмисника вдалося оперативно розшукати та затримати. За інформацією правоохоронців, ним виявився місцевий житель, 1989 року народження, який працює у одній із столичних шкіл заступником директора з господарської роботи.

Чоловіку повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 156 ККУ (вчинення розпусних дій відносно малолітньої особи). Суд арештував його без альтернативи застави.

Наразі досудове розслідування триває. Перевіряється причетність підозрюваного до вчинення аналогічних злочинів.

Як повідомлялося, 5 березня у столиці правоохоронці затримали чоловіка, який чіплявся до школярки у під’їзді будинку та вчинив відносно неї розпусні дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-