Відсторонений заступник Кличка хоче повернутися на посаду

Відсторонений заступник Кличка хоче повернутися на посаду

Укрінформ
Відсторонений від посади заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник подав заяву про поновлення.

Як передає Укрінформ, про це він написав на власній сторінці у Facebook.

Поворозник повідомив, що наразі не є стороною у жодному кримінальному провадженні і на підтвердження свої слів виклав відповідь від керівника слідчого управління СБУ у місті Києві Ігоря Хоменка.

«Я готовий приступити до виконання службових обов’язків в повному обсязі та подав відповідну заяву міському голові. Вважаю, що повернути мене до виконання обов’язків буде справедливим і законним», - зазначив Микола Поворозник.

Укрінформ намагався з'ясувати подробиці, у пресслужбі відповіли, що збирають запитання, коли будуть відповіді, не уточнили.

Читайте також: Заступник голови КМДА сумнівається у добудові Дарницького мосту до кінця 2021 року

Ввечері 14 квітня 2020 року з’явилася інформація, що у приміщеннях Київської міськдержадміністрації відбулися обшуки після того, як співробітники СБУ, нібито, задокументували вимагання першим заступником голови КМДА Миколою Поворозником неправомірної вигоди від представника компанії-забудовника.

Згодом Поворозник відкинув всі звинувачення на свою адресу і заявив, що підозру йому не оголошували, і він є свідком у справі.

21 квітня 2020 року очільник КМДА Віталій Кличко повідомив, що відсторонив Поворозника на його прохання.

«Щоб розслідування було неупередженим, не було закидів у якомусь впливі чиновників високого рангу, яким є Поворозник, він написав заяву про відсторонення його від виконання обов'язків на час розслідування. Я вважаю це правильним кроком, тому відсторонив його від виконання обов’язків», – сказав Кличко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-