Під Києвом сталася смертельна ДТП з п’ятьма авто

Під Києвом сталася смертельна ДТП з п’ятьма авто

Фото
Укрінформ
Поліція Київської області відкрила кримінальне провадження за фактом смертельної ДТП у Броварському районі області за участю п'яти автомобілів, внаслідок якого загинули дві людини і ще троє були травмовані.

Про це поліція Київської області повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Сьогодні, близько 7 години ранку, на автошляху Київ – Чернігів поблизу селища Скибин трапилася смертельна ДТП за участю п’яти автівок. Встановлено, що водій автомобіля Volkswagen не впорався з керуванням, в результаті чого виїхав на зустрічну смугу. Легковик перевернувся та зіткнувся з автівками MAN, KIA, Mersedes Sprinter та Toyota", - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що внаслідок цього зіткнення 28-річний водій та 24-річний пасажир авто Volkswagen загинули на місці події, ще троє осіб отримали тілесні ушкодження та були доправлені до медзакладів.

Читайте також: У МВС очікують, що до 2030 року смертність на дорогах знизиться більш ніж удвічі

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу.

У поліції закликали всіх учасників дорожнього руху дотримуватися правил, бути обачними та обережними, щоб не наражати на небезпеку себе і оточуючих.

Фото: Патрульна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-