Кличко вважає, що у питанні адаптивного карантину варто прислухатися до місцевої влади

Кличко вважає, що у питанні адаптивного карантину варто прислухатися до місцевої влади

Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко підтримує впровадження адаптивного карантину та вважає, що у цьому питанні важливо прислухатися до місцевої влади.

Про це Кличко заявив в ефірі телеканалу «Україна 24», передає Укрінформ.

"Що стосується адаптивного карантину, я переконаний в тому, що міські голови, ті люди на місцях, вони більше знають і вивчають можливості застосування адаптивного карантину і вкрай важливо прислуховуватися до місцевого самоврядування, до тих людей, які безпосередньо знають про проблеми, що відбуваються у містах. Тобто повністю підтримую таке рішення - адаптивного карантину і можливість місцевої влади впливати на ті чи інші рішення", - сказав Кличко.

Він підкреслив, що у столиці значно покращилася ситуація із захворюваністю на коронавірус.

Читайте також: Загальні умови адаптивного карантину будуть м'якшими — Степанов

"Ми знаємо, що зараз ситуація із захворюваністю набагато краща, ніж декілька тижнів тому... Ми бачимо, що на сьогоднішній день майже в 10 разів менше в столиці кількість захворювань, в порівнянні з тими самими цифрами ще місяць тому", - наголосив міський голова.

Він також зазначив, що у столиці значно зросла кількість людей, які одужали від коронавірусу.

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет Міністрів найближчими днями прийме рішення щодо переходу на адаптивний карантин, який передбачатиме зонування на різні епідеміологічні рівні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-