У центрі Києва мітингують ФОПи

У центрі Києва мітингують ФОПи

Фото, відео
Укрінформ
Столична поліція наразі не зафіксувала порушень під час акції SaveФоп, яка проходить у місті у четвер.

Про це Укрінформу повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

“На даний час порушень немає”, - повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

У Києві 28 грудня проходить чергова акція SaveФоп. Мітингарі почали збиратися на Майдані Незалежності, звідки і почався масовий захід.

Вони, зокрема, тримали у руках плакати із надписами “#SaveФОП” і назвами різних українських міст, а також із надписами “Проти тарифного геноциду”, “Високі тарифи — геноцид для народу”, “Не заганяйте бізнес в тінь, не робіть з нас нелегалів”, “Контрабанда на митниці, а не у ФОПів”, та інші.

Акція SaveФОП/ Фото: Олег Давиденко

Читайте також: ФОПам і найманим працівникам виплатили 3,6 мільярда одноразової допомоги - Шмигаль

Колона активістів вирушила від Майдану Незалежності по проїзній частині, їх супроводжувала поліція діалогу. Мітингувальники вирішили не йти по запланованому маршруту до установ в урядовому кварталі, а пішли, зокрема, до КСУ, де також знаходилися поліцейські, зокрема, і поліція діалогу. Площу під КС мітингарі зайняли повністю.

Потім вони прийшли під Посольство ЄС в Україні, звідки перемістилися до Посольства США в Україні. Під обома посольствами знаходилися поліція і військовослужбовці НГУ, які стежили за правопорядком.

Читайте також: Гетманцев каже, що 60 тисяч ФОПів вже зареєстрували «касові апарати у смартфоні»

Як повідомлялося, представники ФОПів проводять акції під стінами Верховної Ради і в центрі Києва з початку грудня. Раніше вони, зокрема, протестували проти карантинних обмежень і фіскалізації малого бізнесу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-