У підземному переході на Майдані обвалилася частина стелі

У підземному переході на Майдані обвалилася частина стелі

Фото
Укрінформ
У підземному переході на Майдані Незалежності в Києві поблизу одного з виходів зі стелі впала частина підвісної конструкції, постраждалих немає.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба КМДА.

"Причини інциденту з’ясовуються. На місці працюють представники КП ШЕУ Шевченківського району", - йдеться у повідомленні.

У підземному переході на Майдані обвалилася частина стелі / Фото: Володимир Тарасов, Укрінформ

Один із входів у перехід на Майдані Незалежності тимчасово закрито.

Капітальний ремонт переходу на Майдані Незалежності здійснювали ще у 2002 році, повідомили у пресслужбі КМДА в Телеграмі.

"Підвісну стелю облаштовували до Євро-2012 за кошти інвесторів. Роботи виконувала приватна підрядна організація", - йдеться у повідомленні.

Заступник голови КМДА Петро Пантелеєв в ефірі телеканалу "Україна 24" повідомив, що столична влада проведе обстеження усієї стелі у підземному переході на Майдані Незалежності, де стався обвал, і з'ясує причини пошкодження.

"Ми проведемо обстеження всієї стелі у переході на предмет міцності. Якщо ми знайдемо якісь ділянки ненадійні, звичайно, вони будуть демонтовані. Це підвісна стеля, тому загроз конструктиву пішохідного підземного переходу немає", - наголосив він.

За словами Пантелеєва, рятувальники і комунальники прибирають залишки, які обвалилися. Також комісія з надзвичайних ситуацій відпрацює причини інциденту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-