На станції метро «Героїв Дніпра» запрацювали сучасні турнікети

На станції метро «Героїв Дніпра» запрацювали сучасні турнікети

Фото
Укрінформ
На станції метро "Героїв Дніпра" запрацювали нові сучасні турнікети для оплати проїзду.

Як передає Укрінформ, про це повідомив начальник КП "Київський метрополітен" Віктор Брагінський у Фейсбуці.

"Станція «Героїв Дніпра» запрацювала у звичайному режимі. В одному з вестибюлів завершено монтажні та налагоджувальні роботи по встановленню сучасних турнікетів. На початку наступного року заплановані роботи по другому вестибюлю", - повідомив він.

Нові контрольно-пропускні пункти підтримують усі сучасні способи оплати проїзду, зокрема: qr-квиток, Kyiv Smart Card, Картку Киянина та безконтактну банківську картку.

За його словами, такі турнікети вже працюють на станціях «Площа Льва Толстого» та «Сирець». Також цей вид контрольно-пропускних пунктів є антивандальним та застосовується у європейських метрополітенах.

Як повідомлялося, на 15 станціях метрополітену замінять старі турнікети на нові.

Читайте також: Антивандальні турнікети й ширші двері: у Києві переобладнали станцію метро «Сирець»

Зокрема, оновити турнікети планують на станціях синьої гілки: «Героїв Дніпра», «Оболонь», «Почайна», «Тараса Шевченка», «Контрактова площа», «Льва Толстого», «Либідська» та зеленої гілки: «Кловська», Палац спорту», «Дружби народів», «Видубичі», «Славутич», «Осокорки», «Позняки», «Харківська».

Турнікети прийматимуть оплату за допомогою банківських карток, смартфонів із NFC, карток оплати проїзду, карток киянина та паперових або електронних QR-квитків.

Фото: metro.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-