У центрі Києва намагалися захопити приміщення, постраждав поліцейський

У центрі Києва намагалися захопити приміщення, постраждав поліцейський

Укрінформ
У столиці за фактом протиправних дій групи осіб на вулиці Пушкінській відкрито кримінальне провадження.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

“Сьогодні близько 14:00 до столичної поліції на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що група невідомих осіб намагається проникнути до одного з приміщень на вулиці Пушкінській. За викликом негайно виїхали патрулі та слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що правоохоронці негайно втрутилися в ситуацію та відновили правопорядок. Внаслідок події постраждав працівник поліції, якого госпіталізували до лікарняного закладу для надання медичної допомоги в умовах стаціонару.

Читайте також: Кількість рейдерських захоплень цьогоріч може перевищити торішні показники

Попередньо встановлено, що конфлікт виник на підставі права власності на приміщення. При цьому група осіб із застосуванням фізичної сили, піротехнічних засобів намагалася зайти та захопити його.

За підозрою у скоєнні хуліганських дій у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу поліцейські затримали шістьох осіб. Наразі з ними проводяться першочергові слідчі дії.

Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Шевченківського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу. У рамках досудового розслідування встановлюються усі обставини та причини цього кримінального правопорушення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-