Подружжя Зеленських відвідало святкове містечко «Миколай приймає друзів»

Подружжя Зеленських відвідало святкове містечко «Миколай приймає друзів»

Фото
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський з дружиною Оленою відвідали святкове містечко для дітей і дорослих «Миколай приймає друзів», яке працюватиме поблизу Офісу Глави держави під час новорічних свят.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба глави держави.

Як зазначається, гостей, що зібралися на площі біля Офісу Президента, привітали з прийдешніми святами артисти, виконавши «Щедрик». Святий Миколай запалив на ялинці святкові вогні.

Зеленський нагадав, що локація на вулиці Банковій вже другий рік поспіль дарує українцям свято, і зазначив, що робота святкового майданчика біля Офісу Президента вже стає приємною традицією.

«Новорічні свята – це можливість провести більше часу в сімейному колі. Сподіваюся, що святкове містечко на Банковій стане однією з улюблених локацій киян та гостей міста для прогулянки з родиною», – зазначив Зеленський під час відкриття майданчика.

Як повідомили в пресслужбі, перша леді поділилася історією створення іграшок, якими прикрашено центральну ялинку площі та відзначила, що цьогорічна ялинка незвичайна, адже вона прикрашена іграшками, ескізи для яких намалювали діти з особливими освітніми потребами.

«За задумом нам були необхідні малюнки дітей, які можна було б перенести на кульки. Я дуже вдячна, що відгукнулися майже 50 організацій, які надіслали нам близько 600 малюнків дітей! Сто з них ми нанесли на іграшки та прикрасили ними ялинку», – цитує пресслужба першу леді.

Зазначається, що діти, які надіслали свої малюнки, отримали святкові подарункові набори від Святого Миколая.

Президентське подружжя побажало українцям веселих новорічних свят та прогулялося територією святкового містечка. Зокрема, Володимир та Олена Зеленські оглянули резиденцію Святого Миколая, придбали кілька новорічних сувенірів та скуштували запашний глінтвейн.

Майданчик «Миколай приймає друзів» працюватиме весь період новорічних свят з 10:00 до 21:00 без вихідних. На його території розташована ковзанка, карусель, резиденція Святого Миколая, святкові фотозони та новорічний ярмарок.

Скористатися ковзанкою зможуть безкоштовно всі охочі. Ковзани можна буде принести з собою або взяти напрокат безоплатно на місці катання. У резиденції Святого Миколая дітлахи зможуть написати та відправити листа доброму чарівнику.

Читайте також: У Києві стартував міжнародний проєкт «Повернемо «Щедрику» українське громадянство»

Працюючи над створенням святкової локації, організатори врахували минулорічний досвід і намагалися зробити її ще кращою, щоб кожен відвідувач зміг відчути тут атмосферу Нового року та Різдва.

Майданчик працюватиме з дотриманням усіх необхідних в умовах карантину заходів: обов’язковий масковий режим, оснащення дезінфекторами. Кількість відвідувачів регулюватиметься при вході.

Новорічні атракціони та декорації встановлені меценатами та доброчинцями без використання бюджетних коштів, адже Президент Володимир Зеленський неодноразово закликав бізнес бути соціально відповідальним, зокрема, втілювати та підтримувати проєкти для дітей.

Фото: www.president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-