У «Слузі Народу» заявили про скупівлю голосів у Київській облраді

У «Слузі Народу» заявили про скупівлю голосів у Київській облраді

Укрінформ
Партія «Слуга Народу» виступила із заявою з вимогою припинити спроби політичної корупції в Київській обласній раді.

Як передає Укінформ, про це заявив голова політсили Олександр Корнієнко у Фейсбуці.

У "Слузі народу" вважають, що під час голосування за очільника Київської обласної ради кандидат на посаду від партії «За майбутнє» Ярослав Москаленко міг вдаватися до політичної корупції та скуповування голосів депутатів Київоблради.

«Ми обурені інформацією про ймовірні спроби підкупу голосів депутатів Київської обласної ради кандидатом на посаду її очільника Ярославом Москаленком. Для нас політична корупція є абсолютно неприйнятною. Закликаємо всі політсили, включно зі «Слугою Народу», не вдаватися до нечесних методів боротьби», – заявив Корнієнко.

Читайте також: Кадрові рішення: Київська облрада сфальсифікувала голосування – СБУ

У свою чегу, Ярослав Москаленко заявив у Фейсбуці: «Мало відбутися повторне голосування, але «Слуга народу», «ОПЗЖ» і «Батьківщина» залишили залу, чим зірвали засідання. Це все називається словами «політика» і політичною боротьбою ручного управління трьох політичних сил» .

Як повідомлялось, голосування за голову Київської обласної ради відбулося в середу, 25 листопада. Від «Слуги Народу» висунули Олександра Склярова, який нині є першим заступником голови Київської облдержадміністрації. На цю посаду також претендував Ярослав Москаленко від партії «За майбутнє», котрому закидають голосування за т.з. «диктаторські закони» 16 січня.

Читайте також: Голова Київської ОДА прокоментував зрив сесії та бійку в облраді

Проте жодному з кандидатів не вистачило необхідного мінімуму підтримки – 43 голосів. Повторне голосування за очільника Київської облради планується провести у п'ятницю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-