У Києві сьогодні — кілька акцій, поліція посилила заходи безпеки

У Києві сьогодні — кілька акцій, поліція посилила заходи безпеки

Укрінформ
Працівники структурних підрозділів столичної поліції спільно із військовослужбовцями Нацгвардії заступили на посилене чергування з метою забезпечення публічної безпеки та порядку під час проведення запланованих заходів у центрі Києва.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Зазначається, що відповідно до раніше поданих заявок сьогодні у центральній частині Києва анонсоване проведення масових акцій, зокрема і під будівлею Верховної Ради України. Аби не допустити будь-яких правопорушень, правоохоронці, в тому числі й кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу посилили заходи безпеки на локаціях проведення заходів.

Окрім цього, організатори деяких заходів анонсували залучення автотранспорту до проведення акції. У зв’язку з цим можливе обмеження дорожнього руху окремими вулицями в центрі столиці.

У поліції просять автомобілістів завчасно планувати свої маршрути руху з урахуванням вищезазначеної інформації.

Також у поліції зазначили, що зранку біля Верховної Ради одному з учасників заходу стало зле. Правоохоронці, які забезпечують там публічну безпеку та порядок, одразу надали чоловіку першу домедичну допомогу до приїзду лікарів.

Читайте також: На столичному Печерську чоловік погрожував підірвати ресторан

Разом з цим поліція закликає організаторів та учасників акції дотримуватися норм чинного законодавства та карантинних обмежень і не порушувати громадський порядок.

Як повідомлялося, зранку 3 листопада під будівлею Верховної Ради у Києві власники автомобілів на єврономерах вимагають від депутатів ухвалити законопроєкт №3704 про доступне розмитнення авто.

Крім того, планується акція біля Конституційного Суду, який розглядатиме закон про мову.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-