Кличко показав, як будують Подільсько-Воскресенський міст

Кличко показав, як будують Подільсько-Воскресенський міст

Відео
Укрінформ
Роботи на Подільсько-Воскресенському мостовому переході не зупиняються, наразі встановлюють арочну конструкцію мосту в проєктне положення.

Як передає Укрінформ, про це міський голова Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці у Фейсбуці та оприлюднив відео про те, що відбувається на будівництві мосту.

«Роботи на Подільсько-Воскресенському мостовому переході не зупиняються. Зокрема, триває процес встановлення арочної конструкції мосту в проєктне положення. Фахівці постійно контролюють навантаження на ванти, що тримають конструкцію. А в напрямку Троєщини вже готові опори для майбутніх прогонів мосту", - повідомив Кличко.

Також за його словами, триває процес бетонування проїжджої частини на Русанівських садах.

"Там, до речі, паралельно бетонують основу для майбутньої гілки метрополітену. А з боку Подолу ми розпочинаємо важливий етап – встановлення багатотонних прогонів у бік вулиць Верхній та Нижній Вали. Для цього зібрали понтонну платформу. На ній уже змонтували потужні домкрати, за допомогою яких встановлять металеві конструкції мосту», – зазначив Кличко.

Читайте також: У Києві за п'ять років планують реставрувати міст Патона

Як повідомлялось Подільсько-Воскресенський міст зводять уже 27 років, строк здачі постійно відкладають. За цей час неодноразово змінювався загальний кошторис будівництва. Столична влада планує запустити рух цим мостом до кінця цього року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-