У столичному нацпарку «Голосіївський» висадили мільйонне дерево

У столичному нацпарку «Голосіївський» висадили мільйонне дерево

Укрінформ
У Національному природному парку «Голосіївський» у Києві висадили мільйонне дерево у рамках Всеукраїнської акції озеленення «Мільйон дерев за 24 години».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Урядовий портал.

«Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Роман Абрамовський спільно з віцепрем’єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольгою Стефанішиною та заступником голови Державного агентства лісових ресурсів України Юрієм Болоховецем висадили мільйонне дерево в Національному природному парку «Голосіївський», - ідеться в повідомленні.

Абрамовський назвав символічним те, що саме у Національному природному парку «Голосіївський» - «осередку зелених легень столиці» - висаджено мільйонне дерево.

Читайте також: На Житомирщині за добу висадили 300 тисяч дерев

«На сьогодні Міністерство активно працює над завершенням процедури встановлення меж цього парку. Сподіваюся, що до кінця поточного року фінальний етап робіт – підготовка обмінних файлів та офіційних меж нацпарку «Голосіївський», буде завершено та відповідні дані будуть внесені у Державний земельний кадастр», - розповів Абрамовський.

Зазначається, що про результати акції можна буде дізнатися на підсумковій пресконференції 19 жовтня о 12:00 у бізнес-клубі CEO Club Ukraine (Київ, Бутишів провулок, 23).

Читайте також: Проєкт «Озеленення України»: на Львівщині за добу висаджують понад 200 тисяч дерев

Як повідомлялося, проєкт озеленення України реалізується Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів спільно з Державним агентством лісових ресурсів та Благодійним фондом «Озеленення України».

Головна ідея акції озеленення «Мільйон дерев за 24 години» – підвищити екологічну свідомість українців.

Фото: mepr.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-