Трьом киянам, які знущалися з безхатьків, повідомили про підозру

Трьом киянам, які знущалися з безхатьків, повідомили про підозру

Укрінформ
Прокуратура повідомила про підозру трьом киянам, які катували безпритульних людей.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Київської міської прокуратури.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що чоловіки знущалися з безпритульних у період з 15 серпня по 5 вересня поточного року на території покинутої будівлі на вул. Обсерваторній у Шевченківському районі столиці.

Троє чоловіків, знаючи, що безпритульні облаштували собі тимчасовий нічліг у цій будівлі, вночі проникали до приміщення та обирали жертву. Зловмисники спочатку представлялися правоохоронцями, після чого одразу розпилювали в обличчя потерпілим перцевий газ, щоб дезорієнтувати. Після цього починали їх жорстоко бити, завдаючи удари руками та ногами, а також дерев’яною битою чи цеглиною. На прохання потерпілих не чіпати їх зловмисники не реагували. Більше того, свої дії вони знімали на мобільний телефон та в подальшому викладали запис у телеграм-канал.

В одному з епізодів після нападу на безхатька зловмисники також відібрали в нього мобільний телефон і тисячу гривень.

Читайте також: У львівській лікарні помер другий безхатько, над яким знущалися підлітки

За результатом проведених слідчих дій 29 вересня правоохоронці затримали злочинців. Ними виявилися місцеві мешканці віком від 20 до 47 років. За місцем їх проживання провели обшуки, у ході яких вилучено речові докази, які підтверджують протиправні дії.

Наразі затриманим особам повідомлено про підозру та вирішується питання про обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Слідчі дії тривають. Перевіряється причетність підозрюваних до вчинення аналогічних злочинів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-