Кияни вважають найбільшою проблемою вартість комуналки

Кияни вважають найбільшою проблемою вартість комуналки

Опитування
Укрінформ
Найактуальнішою проблемою для столиці містяни назвали вартість комунальних послуг.

Як передає Укрінформ, про це свідчать результати опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг".

"Вартість комунальних послуг – проблема, яку респонденти вважають найбільш актуальною для Києва (42%). Завантаженість вулиць, неналежний рівень медицини, незаконні забудови турбують кожного третього опитаного киянина. Низька якість комунальних послуг, відсутність метро в нових районах міста та поганий стан доріг – кожного четвертого", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Серед кандидатів у мери Києва лідирує Кличко - "Рейтинг"

Зазначається, що громадським транспортом Києва задоволені 49% опитаних, не задоволені – 39%. Освітніми закладами задоволені 36%, не задоволені – 39%, не змогли оцінити – 26%. Діяльністю поліції задоволені 24%, не задоволені – 51%, не змогли оцінити – 24%. Найбільше кияни не задоволені діяльністю комунальних служб столиці (65%) та медичних закладів (67%).

Водночас 57% задоволені діяльністю міського голови Віталія Кличка, 37% – не задоволені. Натомість діяльністю міської ради задоволені 37%, не задоволені – 51%, не змогли оцінити – 21%.

Опитувалися мешканці міста Києва від 18 років і старші. Вибірка репрезентативна за віком, статтю. Вибіркова сукупність: 1200 респондентів. Метод опитування: особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,8%. Опитування проводилося 4-9 вересня 2020 р.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-