Кличко заявив, що готовий працювати

Кличко заявив, що готовий працювати "бодігардом" для кожного інвестора

Фото
Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко заявив, що готовий стати "бодігардом" для інвесторів, котрі вкладатимуть кошти у столицю.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це Кличко сказав під час Інвестиційного форуму міста Києва.

"Місто Київ і я персонально як мер столиці дуже зацікавлений в інвестиціях, які повинні приходити в столицю. Інвестиції - це і створення робочих місць, розвиток інфраструктури, розвиток міста, це податки в бюджет міста. Без інвестицій у Києва немає перспектив. Тому цьому напрямку я приділяю багато часу, цей напрямок стратегічно важливий. Я завжди працював і буду працювати бодігардом для кожного інвестора, розуміючи, що це майбутнє нашого міста, інвесторів потрібно захищати", - наголосив Кличко.

Він підкреслив, що Київське інвестиційне агентство повинно працювати більш ефективно і створювати кращі умови для інвесторів. "Без інвестицій дуже важко будувати плани, без інвестицій не може бути динамічного розвитку не тільки столиці, а й усієї країни...Столиця України і столичний регіон - це фінансовий інвестиційний центр із великим потенціалом. І наше ключове завдання - зробити все, щоб цей потенціал максимально реалізувати", - зазначив він.

Інвестиційний форум міста Києва / Фото: Євген Котенко, Укрінформ

Водночас Кличко зауважив, що в умовах пандемії коронавірусу стоять виклики у кожному напрямку. "У сфері медицини, освіти, транспорту, продовольчого забезпечення...Навіть в умовах боротьби з пандемією Київ продовжує реалізовувати свої проєкти, продовжує розвиватись, відкривати нові дороги, мости, парки, сквери, будувати нові садки, школи", - наголосив він.

Кличко додав, що Київ відіграє важливу роль в економічному розвитку всієї країни. "Столиця забезпечує понад 20% ВВП всієї держави, частка прямих інвестицій - понад 50%. Київ - інноваційна, прогресивна столиця, що втілює смарт системи", - додав він.

Читайте також: Більшість киян задоволені роботою Кличка - “Рейтинг”

Як повідомлялося, на Інвестиційному форумі міста Києва 2020 обговорять антикризові заходи в умовах пандемії.

У центрі уваги Форуму – соціальний та економічний розвиток столичного регіону, а також адаптація міської інфраструктури для подолання викликів, спричинених пандемією коронавірусної інфекції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-