Кличку призначили нового заступника

Кличку призначили нового заступника

Укрінформ
Київрада призначила нового заступника мера з питань здійснення самоврядних повноважень.

Про це повідомляє сайт Київської міської ради.

"На пленарному засіданні Київської міської ради депутати погодили призначення Олександра Харченка на посаду заступника голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень", - зазначається у повідомленні.

Передбачається, що Харченко координуватиме діяльність Департаменту комунальної власності міста Києва. Також вибудовуватиме напрямок правової політики.

Читайте також: Кличко просить СБУ та поліцію посилити заходи безпеки у Києві

Олександр Харченко – за освітою юрист, у 2003 році закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого за спеціальністю «Правознавство». Того ж року здобув освіту економіста у Харківській державній академії міського господарства. Трудову діяльність розпочав у 2003 році помічником прокурора Ніжинської міжрайпрокуратури Чернігівської області. Пізніше працював начальником юридичного управління ТОВ «Юридична фірма «Захист» та ТОВ «Менеджмент. Інновації. Розвиток». Із 2006 до 2020 року займався підприємницькою діяльністю у галузі права. З 2018 працює на посаді начальника юридичного управління ПП «ОвручГазАвто». Є депутатом Київської міської ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-